Με μικρές απώλειες αρχίζει τη βδομάδα του ΧΑΚ

Με μικρές απώλειες αρχίζει τη βδομάδα του ΧΑΚ

Με μικρές ζημιές αρχίζει τη βδομάδα το ΧΑΚ. Ο Γενικός Δείκτης (στις 13:17) βρισκόταν στις 67,60 μονάδες, παρουσιάζοντας πτώση σε ποσοστό 0,10%.

Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 τύγχανε διαπραγμάτευσης στις 39,06 μονάδες, καταγράφοντας πτώση .0,08%. Την ίδια ώρα η αξία των συναλλαγών περιοριζόταν στις 57.501.

Σε σχέση με τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, η Κύρια Αγορά παρουσιάζει απώλειες σε ποσοστό 0,18% και η Εναλλακτική κέρδη σε ποσοστό 0,15%. Οι δείκτες των Ξενοδοχείων και των Επενδυτικών εταιρειών δεν παρουσιάζουν μεταβολή.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσελκύουν οι τίτλοι της Ελληνικής Τράπεζας €30.640 (χωρίς μεταβολή), της Τράπεζας Κύπρου με €26.218 (πτώση 0,70%), της Τσιμεντοποιΐας Βασιλικού με €320 (χωρίς μεταβολή), της Hermes Public με €110 (άνοδος 6,80%) και της Louis Plc με €29 (χωρίς μεταβολή).

Από τις μετοχές που τυγχάνουν διαπραγμάτευσης, μία κινείται ανοδικά, τέσσερις δεν παρουσιάζουν μεταβολή. Οι συναλλαγές περιορίζονται σε 56.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.