Απεβίωσε η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Νάνσι Ρίγκαν

Απεβίωσε η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Νάνσι Ρίγκαν

Γεννημένη στις 6 Ιουλίου 1921 στη Νέα Υόρκη από πατέρα πωλητή αυτοκινήτων και μητέρα ηθοποιό που παντρεύτηκε σε δεύτερο γάμο έναν νευροχειρουργό, έφθασε στο Χόλιγουντ σε ηλικία 28 ετών.

 Η Νάνσι Ρίγκαν, η πρώην ηθοποιός που ήταν έντονα προστατευτική με τον σύζυγό της Ρόναλντ Ρίγκαν στη διάρκεια της καριέρας του στο Χόλιγουντ, τα οκτώ χρόνια των δύο προεδρικών θητειών του στον Λευκό Οίκο, μια δολοφονική απόπειρα και τη νόσο του Αλτσχάιμερ, απεβίωσε την Κυριακή σε ηλικία 94 ετών, ανακοινώθηκε από τη Βιβλιοθήκη Ρίγκαν.

Η Νάνσι Ρίγκαν, η οποία έγινε μία από τις πρώτες κυρίες με τη μεγαλύτερη επιρροή στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών στη διάρκεια της προεδρίας του Ρεπουμπλικανού συζύγου της από το 1981 έως το 1989, απεβίωσε την Κυριακή (06/03) το πρωί στην κατοικία της στο Λος Άντζελες λόγω καρδιακης ανεπάρκειας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE