ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε ζεύγος για τον εμπρησμό του οχήματος υπαλλήλου της ΑΗΚ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε ζεύγος για τον εμπρησμό του οχήματος υπαλλήλου της ΑΗΚ

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Γύρω στη 1.40 τα ξημερώματα της Κυριακής 6/3, ξέσπασε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 37χρονου, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του, στη Λεμεσό.

Από την πυρκαγιά, το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν απο την Πυροσβεστική,διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση, συνελήφθησαν την Κυριακή (06/03) με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση 42χρονος και 39χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το ζεύγος αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στην υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE