Η Αστυνομία ζητάει τη βοήθεια σας! Κάτοικος Λεμεσού απουσιάζει απο τις 3 Μαρτίου - Δείτε ΦΩΤΟ

Η Αστυνομία ζητάει τη βοήθεια σας! Κάτοικος Λεμεσού απουσιάζει απο τις 3 Μαρτίου - Δείτε ΦΩΤΟ

Άφαντος για τρεις μέρες συνεχόμενες παραμένει ο Άγγλος NIGEL EDWARD RODEN μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Όπως είχαμε αποκαλύψει στο Themaonline o άντρας απουσιάζει από το σπίτι του και πιο συγκεκριμένα από το χωριό Σούνι από τις 3/3.

Οι βρετανικές βάσεις σε συνεργασία με την κυπριακή αστυνομία διεξήγαγαν μεγάλες επιχειρήσεις για τον εντοπισμό του με επίγεια και εναέρια μέσα χωρίς να καρποφορήσει η όποια προσπάθεια.

Σύμφωνα με τα όσα είχαμε αναφέρει σε παλαιότερα δημοσιεύματα ο άντρας πάσχει από διάφορα προβλήματα υγείας διπολική διαταραχή, διαβήτη και άλλες παθήσεις.

Παράλληλα φόβοι εκφράζονται για τη ζωή του μετά από μαρτυρία ποδηλάτη ότι τον είχε δει να περπατάει φορώντας μόνο το εσώρουχο του και κρατώντας ένα μαχαίρι.

Η Αστυνομία μετά από έγκριση της συζύγου του προχώρησε σήμερα στη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του  καθώς και σε σχετική ανακοίνωση.

Δείτε την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ο NIGEL EDWARD RODEN, 70 ετών, Βρετανός μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ελλείπει από τις 3 Μαρτίου, 2016 από την οικία του από το χωριό Σούνι της επαρχίας Λεμεσού.

Παρακαλείτε οποιοσδήποτε γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής στο τηλέφωνο 25-805685 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό. 

Διαβάστε επίσης:

Άφαντος ο άνδρας όπου εξαφανίστηκε στο Σούνι - Αίματα βρέθηκαν στην περιοχή​

«Άνοιξε η γη και τον κατάπιε» – Άφαντος για τρίτη ημέρα ο 70χρονος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Λευκωσίας συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Αρχικά στο μικροσκόπιο τίθεται ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της Ένωσης για την περίοδο 2028-2034. Οι ηγέτες συζητούν σχετικά με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, με έμφαση στους νέους ίδιους πόρους και τις πηγές εσόδων. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline