Χαρές και πανηγύρια στις Κεντρικές Φυλακές - «Κτυπούσαν» την καμπάνα στο εκκλησάκι

Χαρές και πανηγύρια στις Κεντρικές Φυλακές  - «Κτυπούσαν» την καμπάνα στο εκκλησάκι

Χάρες και πανηγύρια στις Κεντρικές Φυλακές, με τους κρατούμενους να χαίρονται με τον γάμο του δεσμοφύλακα Μάριου Φρίξου.

Διαβάστε ακόμη: O gay γάμος της χρονιάς τελέστηκε! Παντρεύτηκαν Φρίξου- Ελευθεριάδης με κουμπάρα την Γωγώ! ΦΩΤΟ

Όπως μας αναφέρθηκε από τις Κεντρικές Φυλακές, νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (04/03) οι κρατούμενοι των Κεντρικών Φυλάκων, με το δικό τους τρόπο θέλησαν να χαρούν για τον γάμο του δεσμοφύλακα Μάριου Φρίξου με τον εκλεκτό της καρδιάς του Φάνο Ελευθεριάδη. 

Συγκεκριμένα, σε κάποια στιγμή, άρχισαν να κτυπούν την καμπάνα στο μικρό εκκλησάκι που υπάρχει μέσα στο χώρο των Φυλάκων

Μάλιστα, αρκετοί ήταν αυτοί που ζήτησαν από την διεύθυνση των Φυλακών να παρευρεθούν στον πολυσυζητημένο γάμο της χρονιάς.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.