Φρόσω Κυριάκου: Αποκάλυψε όλα όσα έγιναν στο μαύρο τζιπ πριν το δυστύχημα! Τι είπε στην κατάθεσή της;

Φρόσω Κυριάκου: Αποκάλυψε όλα όσα έγιναν στο μαύρο τζιπ πριν το δυστύχημα! Τι είπε στην κατάθεσή της;

Η μαρτυρία της δίνει νέα πλοκή στα όσα διαδραματίστηκαν το μοιραίο βράδυ...

Η Φρόσω Κυριάκου, η μια εκ των δυο συνοδηγών του τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη που τραυματίστηκε πιο ελαφρά ήδη βρίσκεται, όπως είναι γνωστό, στο σπίτι της.

Η 21χρονη έδωσε μια αποκαλυπτική κατάθεση στην αστυνομία για το δυστύχημα. Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, φέρεται ότι είπε στις αστυνομικές αρχές πως συνομιλούσε με τον Παντελή Παντελίδη και άκουγαν μουσική, ενώ το τζιπ δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα πριν την στροφή.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE