Λεμεσός: Αυτοσχέδια βόμβα υψηλής ισχύος σε αρτοποιείο- Στόχος ο πρώην διαιτητής Άντρος Ανδρονίκου

Λεμεσός: Αυτοσχέδια βόμβα υψηλής ισχύος σε αρτοποιείο- Στόχος ο πρώην διαιτητής Άντρος Ανδρονίκου

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε μετά από έκρηξη βόμβας σε αρτοποιείο.

Eκρηξη βόμβας σημειώθηκε γύρω στη 1.25 τα ξημερώματα Παρασκευής, έξω από αρτοποιείο, ιδιοκτησία 50χρονου, στη Λεμεσό.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, οι οποίοι επιλήφθηκαν των εξετάσεων και διαπίστωσαν, ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση αυτοσχέδιας βόμβας εκρηκτικής ύλης υψηλής ισχύος, η οποία είχε τοποθετηθεί στη βάση της εισόδου του αρτοποιείου.

Από την έκρηξη καταστράφηκε η συρώμενη, ηλεκτρική πόρτα του καταστήματος.

Η σκηνή φρουρείται και περαιτέρω εξετάσεις θα συνεχιστούν σήμερα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης: Πλήγμα κατά τη ελευθεροτυπίας…

Ποιοι μπορεί να ενοχλήθηκαν με τις θέσεις Ανδρονίκου;​

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Η Κυβέρνηση καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την απαγωγή και τη συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση από τις 19 Ιουλίου, πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας από το υποτελές στην Τουρκία παράνομο καθεστώς στα κατεχόμενα και εκφράζει αγανάκτηση για την κατάσταση, όπως αυτή εξελίσσεται με τις σημερινές “δίκες” παρωδία, και συγκεκριμένα με την απόφαση για περίοδο κράτησης μέχρι και τριών μηνών του ενός ζεύγους εξ αυτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE