Ανοδικά κινείται το ΧΑΚ την Τετάρτη

Ανοδικά κινείται το ΧΑΚ την Τετάρτη

O Γενικός Δείκτης κατέγραψε άνοδο 0,82% στις 67,35 μονάδες.

Ανοδικά κινείται το ΧΑΚ την Τετάρτη, με τον Γενικό Δείκτη να καταγράφει άνοδο 0,82% στις 67,35 μονάδες.

Ανοδικά κινείται και ο Δείκτης FTSE/CySE 20 κατά 0,91% στις 38,98 μονάδες.

Η αξία των συναλλαγών ανερχόταν την ίδια ώρα στις €253.457,31 μονάδες.

Από τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, άνοδο καταγράφει η Κύρια Αγορά σε ποσοστό 1,14% και η Εναλλακτική σε ποσοστό 0,10%. Πτώση καταγράφουν τα Ξενοδοχεία σε ποσοστό 0,38% ενών οι Επενδυτικές παραμένουν αμετάβλητες.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσελκύουν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με όγκο συναλλαγών αξίας €814.733 (άνοδος 2,16%), της Πανδώρας με €2.474 (χωρίς μεταβολή), της Ελληνικής Τράπεζας με €1.888 (άνοδος 0,81%), της Logicom με €748,80 (άνοδος 2,56%) και της Salamis Tours με €696 (άνοδος 5,45%).

Από τις μετοχές που τυγχάνουν διαπραγμάτευσης, 5 κινούνται ανοδικά, 1 πτωτικά και 1 παραμένει αμετάβλητη. Ο αριθμός των συναλλαγών ανέρχεται σε 91.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, με τους ανακριτές να συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE