Λιγότερες οι ακάλυπτες επιταγές τους πρώτους μήνες του 2016

Λιγότερες οι ακάλυπτες επιταγές τους πρώτους μήνες του 2016

Τα στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας για το πρώτο δίμηνο της χρονιάς

Μείωση παρουσίασε ο αριθμός των ακάλυπτων επιταγών στην αγορά για το πρώτο δίμηνο του έτους. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Κεντρική Τράπεζα, τον Φεβρουάριο του 2016 ο αριθμών ακάλυπτων επιταγών μειώθηκε στις 117 έναντι 125 τον Ιανουάριο του 2016.

Το δίμηνο του 2016 ο αριθμός των ακάλυπτων επιταγών σημειώνει υποχώρηση 26,9%, με την αξία τους να ανέρχεται σε 274 χιλιάδες ευρώ, έναντι 453 χιλιάδων ευρώ του αντίστοιχου διμήνου του 2015. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.