Σεισμική δόνηση «ταρακούνησε» την Κρήτη!

Σεισμική δόνηση «ταρακούνησε» την Κρήτη!

Μια σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 01:54 σήμερα στον υποθαλάσσιο χώρο νότια-νοτιοδυτικά της Ιεράπετρας Λασιθίου.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η δόνηση έγινε αισθητή στην περιοχή της Ιεράπετρας, καθώς και στα νότια παράλια των νομών Λασιθίου και Ηρακλείου. 

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε σε απόσταση 434 χιλιόμετρα νότια-νοτιανατολικά της Αθήνας, στον υποθαλάσσιο χώρο 84 χιλιόμετρα
νότια-νοτιοδυτικά της Ιεράπετρας και 125 χιλιόμετρα νότια του Ηρακλείου.

Από το σεισμό δεν αναφέρθηκαν ζημιές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE