Εξαφανίστηκε ανήλικη - Κραυγή αγωνίας από την μητέρα της στην Αθήνα

Εξαφανίστηκε ανήλικη - Κραυγή αγωνίας από την μητέρα της στην Αθήνα

Ώρες αγωνίας για τη τύχη 15χρονης στην Αθήνα. Χάθηκε από την περιοχή Αμπελοκήπτων τη Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου. Η μητέρας είναι σε απελπιστική κατάσταση.

Σύμφωνα με την ελλαδική ιστοσελίδα, protothema, το κορίτσι, που το κανονικό της όνομα είναι Ελισάβετ, όμως την φωνάζουν Ελίζα, έχει ύψος 1,70 μ., ζυγίζει 54 κιλά, έχει μακριά ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι, γκρι ζακέτα, άσπρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σχολική τσάντα. Επίσης φοράει γυαλιά οράσεως.

Η οικογένεια της Ελισάβετ ανησυχεί και ελπίζει με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει ξανά κοντά τους, όπως ενημερώνει το Χαμόγελο του Παιδιού, που εξέπεμψε Amber Alert.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE