Εξαφανίστηκε ανήλικη - Κραυγή αγωνίας από την μητέρα της στην Αθήνα

Εξαφανίστηκε ανήλικη - Κραυγή αγωνίας από την μητέρα της στην Αθήνα

Ώρες αγωνίας για τη τύχη 15χρονης στην Αθήνα. Χάθηκε από την περιοχή Αμπελοκήπτων τη Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου. Η μητέρας είναι σε απελπιστική κατάσταση.

Σύμφωνα με την ελλαδική ιστοσελίδα, protothema, το κορίτσι, που το κανονικό της όνομα είναι Ελισάβετ, όμως την φωνάζουν Ελίζα, έχει ύψος 1,70 μ., ζυγίζει 54 κιλά, έχει μακριά ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι, γκρι ζακέτα, άσπρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σχολική τσάντα. Επίσης φοράει γυαλιά οράσεως.

Η οικογένεια της Ελισάβετ ανησυχεί και ελπίζει με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει ξανά κοντά τους, όπως ενημερώνει το Χαμόγελο του Παιδιού, που εξέπεμψε Amber Alert.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE