Έγινε το «σώσε» στη Λεμεσό: Προπονητής επιτέθηκε σε διαιτητή που έφυγε κλαμένος!

Έγινε το «σώσε» στη Λεμεσό: Προπονητής επιτέθηκε σε διαιτητή που έφυγε κλαμένος!

Η ιστοσελίδα ThemaSports και η παρασκηνιακή στήλη «Αιχμηρά» πληροφορήθηκε για συμβάν που αφορά αγώνα ακαδημιών, όπου έγινε κυριολεκτικά το «σώσε» με νεαρό διαιτητή να «τρώει» κάποιες ψιλές κατά τη διάρκεια αγώνα.

Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (28-02) στην πόλη και επαρχία της Λεμεσού διεξήχθη αγώνας για το προαιρετικό πρωτάθλημα U17.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ στο σκορ βρισκόταν μπροστά η φιλοξενούμενη ομάδα, ακυρώθηκε γκολ της γηπεδούχου, με τον Κύπριο προπονητή της ομάδας να βγαίνει εκτός εαυτού

Περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE