ΠΑΦΟΣ: Xειροπέδες σε 48χρονο - «Έβγαζε στο κλαρί» νεαρή κοπέλα έναντι αμοιβής

ΠΑΦΟΣ: Xειροπέδες σε 48χρονο - «Έβγαζε στο κλαρί» νεαρή κοπέλα έναντι αμοιβής

Στην σύλληψη ενός Τουρκοκύπριου ηλικίας 48 ετών προχώρησε η αστυνομική διεύθυνση Πάφου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση πορνείας.

Ο 48χρονος προσήχθη σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερώνγια διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση  εμπορίας ενηλίκων προσώπων , της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και της μαστροπείας και αποζείν από κέρδη πορνείας.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, στην καταγγελία προχώρησε συγγενικό πρόσωπο του  48χρονου,  ηλικίας 20 ετών τ/κ ,  η οποία διαμένει αυτό το διάστημα σε φιλικό  της πρόσωπο σε χωριό της Επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 20χρονη κατήγγειλε ότι τόσο ο 48χρονος  όσο και ακόμη μια γυναίκα επίσης συγγενής της, την εξέδιδαν τόσο στα κατεχόμενα όσο και στις ελεύθερες περιοχές, έναντι χρηματικής αμοιβής εδώ και πέντε περίπου χρόνια.

Για την υπόθεση η Αστυνομία αναζητεί μια γυναίκα επίσης συγγενικό πρόσωπο της 20χρονης η οποία εκτιμάται πως έχει διαφύγει από τα κατεχόμενα.

Ο 48χρονος αρνείται τις κατηγορίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE