Τα νυχτοπερπατήματα της εγκυμονούσας Καραντώνη! Απαστράπτουσα στο πλευρό του...(ΦΩΤΟ)

Τα νυχτοπερπατήματα της εγκυμονούσας Καραντώνη! Απαστράπτουσα στο πλευρό του...(ΦΩΤΟ)

Τη Δευτέρα το βράδυ η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είχε έξοδο...

Η Άντρη Καραντώνη βρίσκεται σχεδόν στο μέσο της εγκυμοσύνης της, αλλά εξακολουθεί να είναι κομψή και στιλάτη. 

Τη Δευτέρα το βράδυ είχε έξοδο με επαγγελματική χροιά, μιας και ήταν το πάρτι του ραδιοσταθμού Super, όπου εργάζεται, αλλά από το πλευρό της δεν έλειπε ο σύζυγός της, και πατέρας του παιδιού που κουβαλά στα σπλάχνα της. 

Η Άντρη εμφανίστηκε ντυμένη στα λευκά, με μακιγιάζ χολιγουντιανό και γι ακόμα μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις… Στη φωτογραφία ποζάρει με την Δήμητρα Μακρυγιάννη και τον Μάρκο Κωμοδρόμο. Η παρέα τους μαζί με πολλούς Κύπριους επώνυμους διασκέδασαν με τις επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Σε περισσότερη πρόοδο σχετικά με τις συνομιλίες στο Κυπριακό προσβλέπει ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας Ειρηνευτικών Επιχειρήσεων του ΟΗΕ, Ζαν-Πιερ Λακρουά. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΚΥΠΕ και σε άλλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, στο παράρτημα του ΟΗΕ στις Βρυξέλλες, ο Λακρουά εκτίμησε ότι παρά τις περικοπές στον οργανισμό, οι άνθρωποι της UNFICYP θα συνεχίσουν να μπορούν να εκτελούν το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE