«Θα τραβάνε τα μαλλιά τους στην Ανόρθωση»! Η ατάκα του Πογιατζή για προπονητή και Πρόεδρο

«Θα τραβάνε τα μαλλιά τους στην Ανόρθωση»! Η ατάκα του Πογιατζή για προπονητή και Πρόεδρο

Δεν μάσησε τα λόγια του για άλλη μια φορά ο Αντρέας Πογιατζής που και πάλι μέσα από την εκπομπή του «Γκολ και Θέαμα» έκανε τις παρατηρήσεις του για την ομάδα της Ανόρθωσης.

Μάλιστα έστειλε και ένα μήνυμα στους φίλους της Ανόρθωσης που καταλογίζουν ευθύνες στον Πρόεδρο της ομάδας για τις επιλογές που έγιναν επισημαίνοντας όμως ότι το «πείραμα» Μιλίνκοβιτς δεν φαίνεται να αποδίδει καρπούς.

Αν και δεν παρακολούθησε το παιχνίδι όπως είπε, η ομάδα δεν πατούσε περιοχή, δεν φτιάχνει ευκαιρίες, ενώ και ο μεταγραφικός σχεδιασμός Ιανουαρίου δεν ήταν ο ιδανικός, καταλήγοντας ότι άρχισε να αμφιβάλλει για την ποιότητα ορισμένων παικτών χωρίς να αναφέρει όμως ονόματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE