Αυξήθηκε ο κύκλος εργασιών στις υπηρεσίες

Αυξήθηκε ο κύκλος εργασιών στις υπηρεσίες

Αύξηση παρουσίασε ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στους διάφορους τομείς των υπηρεσιών κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2015, σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2014.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία, αύξηση 4,3% παρατηρήθηκε στις υπηρεσίες παροχής καταλύματος και εστίασης, 1,6% στην ενημέρωση και επικοινωνία, 4,7% στις επαγγελματικές, επιστημονικές και τεχνικές δραστηριότητες και 15,9% στις διοικητικές και υποστηρικτικές δραστηριότητες.

Για την περίοδο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2015, ο δείκτης των υπηρεσιών παροχής καταλύματος και εστίασης σημείωσε άνοδο 2,7%, της ενημέρωσης και επικοινωνίας 5,0%, των επαγγελματικών, επιστημονικών και τεχνικών δραστηριοτήτων 4,6% και των διοικητικών και υποστηρικτικών δραστηριοτήτων 13,1% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE