ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεισαν το σωματείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για να μην έχουν παρατράγουδα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεισαν το σωματείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για να μην έχουν παρατράγουδα

Διαμαρτυρία των οπαδών του Απόλλωνα για το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ.

Στο σωματείο του Απόλλωνα συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στις 20:30 το βράδυ, γύρω στους 150 οπαδούς της Λεμεσιανής ομάδας, οι οποίοι ζητούσαν να κλείσει το οίκημα και να σταμάτησε το τυχερό παιχνίδι της τόμπολας.

Οι φίλοι του Απόλλωνα διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την ντροπιαστική ήττα, ενώ ζήτησαν εξηγήσεις από την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο.

Στο σωματείο βρέθηκαν αμέσως μελή της Αστυνομίας Λεμεσού για να ελέγξουν την κατάσταση.  Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μετά από εντολή της Διεύθυνσης, το οίκημα έκλεισε και η διεξαγωγή της τόμπολας σταμάτησε.

Υπό τον φόβο επεισοδίων, στη Λεμεσό έφτασε ομάδα της ΜΜΑΔ, ενισχύοντας την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού. 

Οι φίλαθλοι του σωματείου αποχώρησαν από τον χώρο γύρω στις 22:30 αφού προηγουμένως σε ειρηνικό κλίμα, φώναξαν συνθήματα της ομάδας τους.  

Φωτογραφία είναι από το site της ομάδας apollon365.com

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Σε τροχιά ενίσχυσης των διμερών σχέσεων Κύπρου και Γαλλίας βρίσκεται η Λευκωσία, όπως προκύπτει από δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE