ΥΠΕΞ: Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας
Στο πλευρό της Ουκρανίας και του ουκρανικού λαού στέκεται η Κύπρος, μετά και την πρωτοφανή σύγκρουση που προέκυψε ανάμεσα σε Ζελένσκι και Τραμπ κατά την επίσκεψη του πρώτου στο Οβάλ Γραφείο.
Στην προηγούμενη δικάσιμο ο 24χρονος απάντησε με μη παραδοχή σε όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.
Σημειώνεται πως, σύμφωνα με την καταγγελία της Ολλανδής, τα ξημερώματα της 4ης Οκτωβρίου 2015 στις 05:30 το πρωί βγήκε από κέντρο διασκέδασης και πηγαίνοντας σπίτι της, την σταμάτησε ένας νεαρός που επέβαινε μοτοποδηλάτου, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να την μεταφέρει στο διαμέρισμα όπου διαμένει.
Αντί αυτού, την οδήγησε σε ένα απόμερο μέρος, ανοικτό χώρο, όπου σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, χωρίς τη θέληση της.
Ακολούθως, όπως κατήγγειλε, της απέσπασε την τσάντα της που περιείχε το κινητό τηλέφωνό της και την πιστωτική της κάρτα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις