Κατεχόμενα: Θανατηφόρο τροχαίο στο δρόμο Λευκωσίας-Αμμοχώστου! Ακαριαία έχασε τη ζωή του 63χρονος

Κατεχόμενα: Θανατηφόρο τροχαίο στο δρόμο Λευκωσίας-Αμμοχώστου! Ακαριαία έχασε τη ζωή του 63χρονος

Θύμα της ασφάλτου 63χρονος Τουρκοκύπριος όταν το πρωί της Κυριακής 28/2 έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, χτύπησε στο διαχωριστικό τοιχίο και εκτινάχτηκε από τη θέση του, χάνοντας τη ζωή του ακαριαία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τ/κ τύπο ήταν γύρω στις 11:00 το πρωί όταν το όχημα που οδηγούσε 63χρονος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Αμμοχώστου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται χτύπησε στο διαχωριστικό του δρόμου, απώλεσε τον ένα τροχό και στη συνέχεια κατέγραψε τρελή πορεία, πριν ακινητοποιηθεί λίγα μέτρα πιο κάτω.

Από την ανατροπή του οχήματος ο οδηγός, που δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, εκτινάχτηκε από τη θέση του και άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Mağusa'da ölümlü kaza

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE