Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στο Φαράγγι του Άβακα

Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στο Φαράγγι του Άβακα

Ομάδα διάσωσης της Πυροσβεστικής Πάφου στις 13.00 του Σαββάτου διενήργησε επιχείρηση διάσωσης στο "Φαράγγι του Άβακα", όπου βρισκόταν γυναίκα, 37 ετών, με κάταγμα στο πόδι.

Η γυναίκα με ειδικό φορείο διάσωσης μεταφέρθηκε έξω από το φαράγγι και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο που την μετέφερε στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Πάφου, αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου.

Εξάλλου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε ένα άτομο που εγκλωβίστηκε στο όχημα του μετά από τροχαία σύγκρουση, σε τροχαίο που συνέβη στην οδό Θεσσαλονίκης στη Λεμεσό, γύρω στις 02.00 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από η ώρα 06.00 της 27/2/2016 μέχρι και η ώρα 06.00 της 28/2/2016 ανταποκρίθηκε σε 22 κλήσεις για βοήθεια, 15 πυρκαγιές, 6 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE