Περίπολο της Αστυνομίας στη Λεμεσό εντόπισε όχημα να φλέγεται

Περίπολο της Αστυνομίας στη Λεμεσό εντόπισε όχημα να φλέγεται

Στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, (28/2), αυτοκίνητο εταιρείας, το οποίο οδηγείται από 36χρονος, ο οποίος κατοικεί στην περιοχή Αγίας Φύλας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 5.25π.μ. της Κυριακής, (28/2) μηχανοκίνητο περίπολο του ΟΠΕ Λεμεσού, εντόπισε σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό, ένα αυτοκίνητο να φλέγεται.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή και κατέσβησαν τη φωτιά.

Από τη φωτιά, καταστράφηκε το μπροστινό μέρος του οχήματος. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Το αυτοκίνητο είναι ιδιοκτησία εταιρείας, ωστόσο οδηγείται από 36χρονο κάτοικο Λεμεσού.Ο άνδρας είναι διαζευγμένος πατέρας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE