Σοκάρει αποκάλυψη Κύπριου ηθοποιού: «Το πρωί έκανα παράσταση και το απόγευμα έθαψα τους γονείς και την αδερφή μου»

Σοκάρει αποκάλυψη Κύπριου ηθοποιού: «Το πρωί έκανα παράσταση και το απόγευμα έθαψα τους γονείς και την αδερφή μου»

Μια αποκάλυψη που σίγουρα σόκαρε όλους όσους παρακολούθησαν την εκπομπή!

Ο γνωστός Κύπριος ηθοποιός συγκλόνισε με την εξομολόγησή του μπροστά στην κάμερα, όταν μίλησε για μια απο τις πιο άσχημες στιγμές στην ζωή του, όπου έπρεπε να διχαστεί πάνω και κάτω απο την σκηνή.

Ο Κύπριος ηθοποιός, Κώστας Σχοινιού ήταν καλεσμένος της εκπομπής  «Show & Αβλαβές» με τον Λούη Πατσαλίδη όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε πάνω στο θεατρικό σανίδι.

Μετά απο ερώτηση της Τζιώρτζιας Παναγή αποκάλυψε ότι όταν πέθαναν οι γονείς και η αδελφή του εκείνος είχε παράσταση. Επαιξε κανονικά και το ίδιο απόγευμα έγινε η κηδεία. 

Ως ηθοποιός δεν δέχθηκε να ακυρωθεί η παράσταση εξαιτίας του θανάτου δικών του ανθρώπων!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE