Τα πρώτα στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης - Δεν πρόλαβε να πατήσει το φρένο ο Παντελίδης;

Τα πρώτα στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης - Δεν πρόλαβε να πατήσει το φρένο ο Παντελίδης;

Τι άραγε έγινε εκείνο το μοιραίο πρωί;

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης της Τροχαίας , μέσα απο δημοσίευμα του Star, για το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, ο 32χρονος καλλιτέχνης φαίνεται πως δεν πρόλαβε να αντιδράσει και να πατήσει φρένο, στη στροφή της Βουλιαγμένης.
 
Αυτό ήταν ένα από τα  αρχικά σενάρια για τις συνθήκες του τροχαίου, αφού δεν υπήρχαν ίχνη φρεναρίσματος στο οδόστρωμα.
 
Πληροφορίες λένε πως οι πρώτες ενδείξεις από τον «εγκέφαλο» του τζιπ που οδηγούσε δείχνουν ότι το όχημα δεν είχε δυσλειτουργίες στα φρένα και τα ηλεκτρονικά του συστήματα, ενώ σε καλή κατάσταση φαίνεται να ήταν και τα λάστιχα.
 
Η ταχύτητα που είχε αναπτύξει το όχημα, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί, λένε οι αρμόδιοι αξιωματικοί, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.
 
Σχετικά με τα δύο κορίτσια που επέβαιναν επίσης στο τζιπ, η 21χρονη Φρόσω Κυριακού πήρε εξιτήριο πριν από μερικές ημέρες και βρίσκεται στο σπίτι της,  αλλά η Μίνα Αρναούτη νοσηλεύεται ακόμη στην Εντατική, σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση.
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στα Τέμπη: Χιλιάδες τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων με φόντο επεισόδια και καταστροφές - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Τραγωδία στα Τέμπη: Χιλιάδες τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων με φόντο επεισόδια και καταστροφές - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Πλήθος κόσμου κατέβηκε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για τα δύο χρόνια από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Η μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα έγινε στις 11:00 ενώ μετέπειτα διάφοροι προκάλεσαν επεισόδια και καταστροφές. Δείτε όσα έγιναν:

BEST OF TOTHEMAONLINE