Έχασε τα κέρδη της εβδομάδας ο χρυσός

Έχασε τα κέρδη της εβδομάδας ο χρυσός

Απώλειες 20,70 δολαρίων την Παρασκευή - Μείον 1,1% σε επίπεδο εβδομάδας.

Υποχώρησε την Παρασκευή ο χρυσός, χάνοντας και τα κέρδη της εβδομάδας, καθώς οι επενδυτές έστρεψαν την προσοχή τους στο δολάριο και το πετρέλαιο.

Ο χρυσός παράδοσης Απριλίου κατέγραψε απώλειες 20,70 δολαρίων στα 1.218,10 δολάρια η ουγγιά, ενώ σε επίπεδο εβδομάδας οι απώλειες ήταν 1,1%.

Κέρδη 9% στον μήνα, στην καλύτερη μηνιαία επίδοση από τον Ιανουάριο του 2012.

Πηγή: www.newmoney.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE