Αλλαγή πλεύσης για την Ελίτα Μιχαηλίδου - Υποψήφια με το ΔΗΣΥ Λεμεσού

Αλλαγή πλεύσης για την Ελίτα Μιχαηλίδου - Υποψήφια με το ΔΗΣΥ Λεμεσού

Με το ψηφοδελτίου του Συναγερμού θα κατέλθει στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ελίτα Μιχαηλίδου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, στην Πίνδαρου το όνομα της «σιδηράς» κυρίας της Κυπριακής Τηλεόρασης ακούγεται συνεχώς.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Αβέρωφ Νεοφύτου έχει ήδη κάνει πρόταση στην Ελίτα Μιχαηλίδου, στηρίζοντας την ως υποψήφια στο ψηφοδελτίο του Συναγερμού στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Ελίτα Μιχαηλίδου είναι η τετάρτη φορά που δέχεται πρόταση από το Συναγερμό για να είναι υποψήφια. Μάλιστα οι  προηγούμενες προτάσεις ήταν από το ίδιο τον Νίκο Αναστασιάδη και αφορούσαν την βουλευτική καρεκλά αλλά και θέση του Ευρωβουλευτή.

Για την ώρα, η ίδια κρατά τα χαρτιά της κλειστά, παρόλο που οι φήμες οργιάζουν για την θετική της απάντηση.

Ιωάννα Μάντζιηπα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο ίδιο τραπέζι με τρεις πολιτικές δυνάμεις που μπορεί να έμειναν εκτός Βουλής, αλλά εξακολουθούν να εκπροσωπούν ένα υπολογίσιμο κομμάτι του εκλογικού σώματος, κάθεται σήμερα το μεσημέρι ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE