Βρέθηκε θησαυρός στο κινητό του Παντελίδη! Διαβάστε την απίστευτη ιστορία…

Βρέθηκε θησαυρός στο κινητό του Παντελίδη! Διαβάστε την απίστευτη ιστορία…

Στα χέρια της οικογένειας του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδης βρίσκεται η συσκευή του κινητού του, στη μνήμη της οποίας βρέθηκαν καταχωρημένα 200 ακυκλοφόρητα τραγούδια σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Aν και τις προηγούμενες μέρες ακούστηκε ότι οι γονείς του 32χρονου επιθυμούν να τραγουδήσει τα ακυκλοφόρητα κομμάτια ο Αντώνης Ρέμος, άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του τραγουδιστή αποκάλυψε στην εφημερίδα ότι δεν υπάρχει προς το παρόν τέτοιο ενδεχόμενο.

Σήμερα συμπληρώνονται εννιά μέρες από το θάνατο του Παντελίδη. Στις 10 το πρωί θα τελεστεί το μνημόσυνο του καλλιτέχνη παρουσία της οικογένειάς του, φίλων και συνεργατών του στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.

Άγνωστο παραμένει ακόμα πότε και αν θα ανοίξει το Teatro καθώς οι ιδιοκτήτες, οι συνεργάτες και οι μουσικοί του Παντελίδη παραμένουν μουδιασμένοι από το θάνατό του. Αν υπάρξει πιθανότητα να ανοίξει το νυχτερινό κέντρο θα πρέπει να βρεθεί ένα όνομα όπως ο Βασίλης Καρράς ή η Πάολα, εκτός αν τη λύση δώσει ένας νεαρότερος καλλιτέχνης όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Το καμαρίνι του Παντελή Παντελίδη παραμένει άθιχτο και οι συνεργάτες του θα κληθούν εντός των επόμενων ημερών να μαζέψουν τα προσωπικά του αντικείμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE