Βρέθηκε θησαυρός στο κινητό του Παντελίδη! Διαβάστε την απίστευτη ιστορία…

Βρέθηκε θησαυρός στο κινητό του Παντελίδη! Διαβάστε την απίστευτη ιστορία…

Στα χέρια της οικογένειας του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδης βρίσκεται η συσκευή του κινητού του, στη μνήμη της οποίας βρέθηκαν καταχωρημένα 200 ακυκλοφόρητα τραγούδια σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Aν και τις προηγούμενες μέρες ακούστηκε ότι οι γονείς του 32χρονου επιθυμούν να τραγουδήσει τα ακυκλοφόρητα κομμάτια ο Αντώνης Ρέμος, άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του τραγουδιστή αποκάλυψε στην εφημερίδα ότι δεν υπάρχει προς το παρόν τέτοιο ενδεχόμενο.

Σήμερα συμπληρώνονται εννιά μέρες από το θάνατο του Παντελίδη. Στις 10 το πρωί θα τελεστεί το μνημόσυνο του καλλιτέχνη παρουσία της οικογένειάς του, φίλων και συνεργατών του στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.

Άγνωστο παραμένει ακόμα πότε και αν θα ανοίξει το Teatro καθώς οι ιδιοκτήτες, οι συνεργάτες και οι μουσικοί του Παντελίδη παραμένουν μουδιασμένοι από το θάνατό του. Αν υπάρξει πιθανότητα να ανοίξει το νυχτερινό κέντρο θα πρέπει να βρεθεί ένα όνομα όπως ο Βασίλης Καρράς ή η Πάολα, εκτός αν τη λύση δώσει ένας νεαρότερος καλλιτέχνης όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Το καμαρίνι του Παντελή Παντελίδη παραμένει άθιχτο και οι συνεργάτες του θα κληθούν εντός των επόμενων ημερών να μαζέψουν τα προσωπικά του αντικείμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE