Λεμεσός: Καρέ καρέ ο ληστής με τον μπαλτά - «Άγαλμα» η υπάλληλος (video)

Λεμεσός: Καρέ καρέ ο ληστής με τον μπαλτά - «Άγαλμα» η υπάλληλος  (video)

Οι κινήσεις του άνδρα που λήστεψε το πρωί της Παρασκευής, (26/2) περίπτερο στη Λεμεσό καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης , το οποίο ήταν τοποθετειμένο στο χώρο για λόγους ασφαλείας.

Ο άνδρας φορώντας κράνος και κρατώντας ένα  μπαλτά, εισήλθε στο περίπτερο γύρω στις 2και 20 τα ξημερώματα της Παρασκευής, (26/2). Κατευθύνθηκε πίσω από τον πάγκο και αφού άνοιξε μόνος του την ταμειακή μηχανή, άρπαξε 100 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Η υπάλληλος φαίνεται να έμεινε «άγαλμα» παρακολουθώντας  απλά τις κινήσεις του δράστη.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία πρόκειται για άντρα νεαρής ηλικίας, ύψους 1,65-1.70μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, ο οποίος φορούσε σακάκι παραλλαγής, παντελόνι σκούρου χρώματος, άσπρα αθλητικά παπούτσια και μαύρα γάντια.

 

 

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτές είναι οι αποφάσεις μετά τη σύσκεψη για αφθώδη πυρετό

Αυτές είναι οι αποφάσεις μετά τη σύσκεψη για αφθώδη πυρετό

Κατέληξαν σε σειρά αποφάσεων κατά τη σύσκεψη στο Προεδρικό οι αρμόδιες υπηρεσίες, εμπλεκόμενοι και Κυβέρνηση για διαχείριση αφθώδους πυρετού.