Κέρδη €13 εκ ανακοίνωσε η Ελληνική Τράπεζα για το 2015

Κέρδη €13 εκ ανακοίνωσε η Ελληνική Τράπεζα για το 2015

Κέρδη €13 εκατομμυρίων μετά τις προβλέψεις ανακοίνωσε η Ελληνική Τράπεζα για το 2015, σε σχέση με ζημιές €118 εκ το 2014, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα που έδωσε στη δημοσιότητα την Παρασκευή.

Ο δείκτης κεφαλαίου κοινών μετοχών της κατηγορίας 1 (CET1) ανήλθε στο 14,8%

Τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια μειώθηκαν το τέταρτο τρίμηνο του 2015 στο 59% με το δείκτη κάλυψης να βρίσκεται στο 50%.

Τα νέα δάνεια που παραχώρησε η Τράπεζα το 2015 ανήλθαν στα 377 εκ ευρώ, ενώ οι αναδιαρθρώσεις ανήλθαν στα 758 εκατομμύρια ευρώ, με ποσοστό επιτυχίας 88%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE