Παπαράτσι: Τσάκωσαν Κύπρια επώνυμη να ανταλλάσσει καυτά φιλιά! (ΦΩΤΟ)

Παπαράτσι: Τσάκωσαν Κύπρια επώνυμη να ανταλλάσσει καυτά φιλιά! (ΦΩΤΟ)

Το hot ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα και πλέον συγκατοικεί....

Ο λόγος για την Μαριάντα Πιερίδη και τον Δημήτρη Κατριβέτση. «Μετά το καλοκαίρι ωστόσο σκοπεύουν να μετακομίσουν σε καινούργιο σπίτι» επισημαίνει στο ΟΚ φίλη του ζευγαριού. «Αισθάνονται πολύ δεμένοι και ήδη κάνουν σχέδια για το μέλλον... Επιθυμία και των δύο είναι να επισημοποιήσουν με γάμο τη σχέση τους» αποκαλύπτει η ίδια πηγή. 

Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε, ο Δημήτρης έχει αναπτύξει εξαιρετικές σχέσεις με το γιο της Μαριάντας, Νικόλα. Ο φακός του περιοδικού τούς «τσάκωσε» στη Βουλιαγμένη να ανταλλάσουν καυτά φιλιά.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.