Ληστεία σε γνωστή αλυσίδα φούρνων στην Ακροπόλεως – Πρώτα αγόρασε αναψυκτικό και μετά έβγαλε μαχαίρι

Ληστεία σε γνωστή αλυσίδα φούρνων στην Ακροπόλεως – Πρώτα αγόρασε αναψυκτικό και μετά έβγαλε μαχαίρι

Υπόθεση ληστείας σε αρτοποιείο διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, γύρω στις 4.50π.μ. σήμερα, άγνωστο πρόσωπο εισήλθε εντός του αρτοποιείου και αφού πήρε αναψυκτικό από το ψυγείο, κατευθύνθηκε στο ταμείο.

Εκεί, αφού προέταξε μικρό μαχαίρι, ζήτησε από την υπάλληλο, να του δώσει τα χρήματα που είχε στο ταμείο. Αφού κατάφερε να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των €150 περίπου, τράπηκε σε φυγή τρέχοντας.

Ο δράστης περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ηλικίας 20 ετών περίπου, ύψους 1.65μ. με 1.70μ.. Κατά τον πιο πάνω χρόνο φορούσε μαύρα ρούχα και σκούφο στο κεφάλι.

Στη σκηνή μετέβηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις και παρέλαβαν τεκμήρια.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.