Λεμεσός: Ληστεία με μπαλτά σε περίπτερο – «Πάγωσε» η υπάλληλος

Λεμεσός: Ληστεία με μπαλτά σε περίπτερο – «Πάγωσε» η υπάλληλος

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε γύρω στις 2.20 τα ξημερώματα της Παρασκευής 26/2, σε περίπτερο στην 28η Οκτωβρίου, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία άγνωστος άντρας, ο οποίος φορούσε στο κεφάλι του κράνος και με την απειλή μικρού μπαλτά που κρατούσε, κατευθύνθηκε πίσω από τον πάγκο και αφού άνοιξε μόνος του την ταμειακή μηχανή, άρπαξε 100 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Η υπάλληλος φαίνεται να έμεινε «άγαλμα» παρακολουθώντας  απλά τις κινήσεις του δράστη.

 Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία πρόκειται για άντρα νεαρής ηλικίας, ύψους 1,65-1.70μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, ο οποίος φορούσε σακάκι παραλλαγής, παντελόνι σκούρου χρώματος, άσπρα αθλητικά παπούτσια και μαύρα γάντια.

Στη σκηνή μετέβηκαν μέλη της Αστυνομίας τα οποία διενήργησαν εξετάσεις και παρέλαβαν τεκμήρια.

Οι κινήσεις του καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα Σάββατο (05/07) εκ νέου τρείς από τους συλληφθέντες του φερόμενου κυκλώματος με παράνομες δραστηριότητες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, παροχής προστασίας και παροχής υπηρεσίας παράνομου τζόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE