Ηχηρό όνομα του αστυνομικού ρεπορτάζ πέρασε το κατώφλι του Mega Κύπρου!

Ηχηρό όνομα του αστυνομικού ρεπορτάζ πέρασε το κατώφλι του Mega Κύπρου!

Η θέση της Ντίνας Κλεάνθους άδειασε και το κανάλι του Αρχάγγελου ψάχνει για αντικαταστάτη...

Καλά ενημερωμένες πηγές του ThemaOnline μας πληροφορούν ότι ο Δημήτρης Ιωάννου είναι το πρόσωπο στο οποίο έκανε κρούση για συνεργασία το κανάλι του Αρχαγγέλου, μετά την παραίτηση της Ντίνας Κλεάνθους, την Τετάρτη (24/02) από το δελτίο ειδήσεων και το αστυνομικό ρεπορτάζ. 

Να αναφέρουμε ότι ο Δημήτρης δημοσιογραφεί από το 1992, από τον καιρό που ήταν μαθητής Λυκείου, συμμετέχοντας σε έναν από τους πρώτους τοπικούς ιδιωτικούς ραδιοσταθμούς της Λεμεσού.

Σπούδασε Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Αθήνα και εργάστηκε στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1, ΣΙΓΜΑ και Mega ως αστυνομικός συντάκτης για πολλά χρόνια. Εργάστηκε επίσης και σε άλλα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Κύπρου. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE