Προσπάθησαν να κρεμαστούν στο κέντρο της Αθήνας! (φωτογραφίες που ενοχλούν!)

Προσπάθησαν να κρεμαστούν στο κέντρο της Αθήνας! (φωτογραφίες που ενοχλούν!)

Προσοχή! Φωτογραφίες που ενοχλούν! Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν, όταν δυο μετανάστες προσπάθησαν να αυτοκτονήσουν, το απόγευμα της Πέμπτης (25/02), στην πλατεία Βικτωρίας στην Αθήνα.

Επιμέλεια: Ανδρέας Χαραλάμπους

Οι δυο μετανάστες χρησιμοποιώντας μπλουζάκια και κασκόλ, έφτιαξαν αυτοσχέδιες θηλιές και αποπειράθηκαν να κρεμαστούν από ένα δέντρο στην πλατεία.

Οι συμπατριώτες τους, που βρίσκονται στο σημείο απέτρεψαν τους δύο άνδρες από την αυτοκτονία και στο σημείο μετέβη άμεσα ασθενοφόρο και άνδρες της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο λόγος για τον οποίο οι μετανάστες προέβησαν σε μια τέτοια ενέργεια, είναι η απελπισία τους για το γεγονός πως έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα, μετά και από το κλείσιμο των συνόρων με την ΠΓΔΜ. 

Οι δυο μετανάστες μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό και στο Ιπποκράτειο αντίστοιχα, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν φέρουν κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

 Δεν αποκλείεται δυστυχώς στο άμεσο μέλλον να δούμε επιτυχείς προσπάθειες αυτού του τύπου, αν δεν σταματήσει ο διεθνής παράγοντας να συμπεριφέρεται σε αυτούς τους ανθρώπους σαν κοπάδια άρρωστων προβάτων... 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE