Ενδιαφέρον από την Time για την εξαγορά της Yahoo

Ενδιαφέρον από την Time για την εξαγορά της Yahoo

Η εταιρία Time Inc, που εκδίδει τα περιοδικά Sports Illustrated, People και Time, εξετάζει το ενδεχόμενο συμφωνίας για εξαγορά των βασικών δραστηριοτήτων της Yahoo, ανέφερε δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, επικαλούμενο άτομα με γνώση του θέματος.

Στελέχη της Citigroup πραγματοποίησαν παρουσίαση στην Time με θέμα ενδεχόμενη συμφωνία με την Yahoo, ανέφερε το Bloomberg. Η Yahoo ξεκίνησε επίσημα την πώληση των βασικών της δραστηριοτήτων την περασμένη εβδομάδα.

Εν δυνάμει αγοραστής των βασικών δραστηριοτήτων της Yahoo θεωρείται και η Verizon Communications, στην οποία ήδη ανήκει η εταιρία υπηρεσιών διαδικτύου AOL. Εκπρόσωποι της Yahoo, της Time Inc και της Citigroup δεν ήταν άμεσα διάθεσιμοι για να κάνουν κάποιο σχόλιο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE