Ποιον επώνυμο αγκάλιασε ο πατέρας του Παντελίδη στην κηδεία και του είπε «Έφυγε πικραμένος. Μόνο εσύ τον στήριξες»(VIDEO)

Ποιον επώνυμο αγκάλιασε ο πατέρας του Παντελίδη στην κηδεία και του είπε «Έφυγε πικραμένος. Μόνο εσύ τον στήριξες»(VIDEO)

Όπως εξομολογήθηκε on air για τον Παντελή «Ήμουν εκεί όταν άνοιξαν το φέρετρο, εκεί πείστηκα ότι δεν είναι ανάμεσά μας...»

Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star και μίλησε για τον Παντελή Παντελίδη, τον τραγουδιστή που θαύμαζε και γνώρισε...

Ο κωμικός αναφέρθηκε και στον αιφνίδιο θάνατό του Παντελή που μας συγκλόνισε όλους, και στην κηδεία του, που ήταν εκεί: «Συγκλονίστηκα... Δεν μπορούσα να ρθω Ζήνα. Δε μπορούσα να το πιστέψω... Ήμουν εκεί όταν άνοιξαν το φέρετρο, εκεί πείστηκα ότι δεν είναι ανάμεσά μας, ότι ο Παντελής «έφυγε»».

Και πρόσθεσε ότι μίλησε με τον πατέρα του μετά όταν πήγαν να πιουν καφέ και ο τραγουδιστής «έφυγε» πικραμένος» και πρόσθεσε: «Εκεί στην κηδεία έρχεται κοντά μου με αγκαλιάζει και μου λέει «Μόνο εσύ τον στήριξες». Τον πίστευα, εγώ δεν λέω λόγια αν δεν τα πιστεύω»».



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE