ΕΛΛΑΔΑ:Στα εγκληματολογικά εργαστήρια το βίντεο με τον δάσκαλο που ασελγούσε σε μαθητές (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΛΛΑΔΑ:Στα εγκληματολογικά εργαστήρια το βίντεο με τον δάσκαλο που ασελγούσε σε μαθητές  (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 52χρονος αποδέχεται μόνο την συγκεκριμένη κατηγορία και ζητά εξέταση από ψυχίατρο

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκεται το επίμαχο βίντεο στο οποίο – σύμφωνα με την μητέρα του 8χρονου κοριτσιού – φαίνεται η προσπάθεια του δασκάλου από την Ιεράπετρα να ασελγήσει πάνω στην μαθήτρια του, την ώρα που της έκανε ιδιαίτερα.

 

Το βίντεο, όπως αναφέρει ο δικηγόρος υπεράσπισης του 52χρονου δασκάλου από την Ιεράπετρα Νίκος Παπαδάκης, βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να διασφαλιστεί η εγκυρότητά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Protothema.gr, υπάρχουν άλλες 25 τέτοιες περιπτώσεις ασέλγειας από το συγκεκριμένο άτομο, όμως ο κ. Παπαδάκης ανέφερε ότι αυτό που αποδέχτηκε ο κατηγορούμενος είναι η κατηγορία που τον βαραίνει με βάση το συγκεκριμένο βίντεο.

Ακόμα διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει θέμα παιδεραστίας αλλά μόνο κατηγορία για ασελγείς πράξεις δηλαδή αποπλάνηση παιδιών 14 ετών και κάτω και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια.

Αναφορικά με την ψυχιατρική εξέταση που ζητήθηκε ο κ. Παπαδάκης είπε ότι πρέπει να ελέγξουν αν υπάρχει πρόβλημα το οποίο ανάγεται σε ψυχικούς παράγοντες και να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο προφίλ του δράστη.

Ο 52χρονος δάσκαλος έχει κριθεί προφυλακιστέος και βρίσκεται στις φυλακές Νεάπολης, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στο σωφρωνιστικό κατάστημα Τρίπολης.

Ο 52χρονος απολογήθηκε χθες στον ανακριτή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE