Η ανατριχιαστική κουβέντα του Παντελίδη στον πατέρα του! «To νέο αμάξι είναι διάβολος, πιάνει τα 250…»

Η ανατριχιαστική κουβέντα του Παντελίδη στον πατέρα του! «To νέο αμάξι είναι διάβολος, πιάνει τα 250…»

Τα λόγια του Παντελή Παντελίδη φαίνεται ότι ήταν προφητικά!

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν το μοιραίο δυστύχημα… ο Παντελής Παντελίδης είχε μιλήσει στον πατέρα του για τo νέο αμάξι .

​Σύμφωνα με μαρτυρία του φίλου του Γιάννη, δυο μέρες πριν τον τραγικό του θάνατο, ο Παντελίδης φαίνεται να είχε πει στον πατέρα του Σταύρο για το νέο αμάξι και την ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει.

Στην παλιά γειτονιά έγινε η κουβέντα όπου ο τραγουδιστής είχε συναντηθεί με τον μπαμπά του και με άλλους καλούς του φίλους,  προκειμένου να τους δείξει το νέο του απόκτημα, το αυτοκίνητο το οποίο αργότερα του αφαίρεσαι την ζωή.

Οπως ανέφερε ο φίλος του Γιάννη, με τον οποίο έπαιζαν πριν χρόνια ποδόσφαιρο μαζί  στον Αχιλλέα, ο Παντελής είχε πει χαρακτηριστικά στον πατέρα του :«Αυτό το αμάξι, είναι διάβολος. Πιάνει τα 250 χιλιόμετρα την ώρα».

Το ίδιο αμάξι που λίγες ώρες μέτα, έκοψε το νήμα της ζωής του

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE