ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Υπουργού Άμυνας του Ισραήλ στην Κύπρο - Αποκαλυπτήρια μνημείου φιλίας

Επίσκεψη Υπουργού Άμυνας του Ισραήλ στην Κύπρο - Αποκαλυπτήρια μνημείου φιλίας

Φτάνει την Τετάρτη (24/02) το πρωί στην Κύπρο ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Moshe Ya`alon για μονοήμερη επίσκεψη, την πρώτη επίσημη επίσκεψη Υπουργού Άμυνας του Ισραήλ, ύστερα από πρόσκληση του Υπουργού Άμυνας Χριστόφορου Φωκαΐδη.

Ο κ. Ya`alon θα τύχει επίσημης υποδοχής από τον Υπουργό Άμυνας κ. Φωκαΐδη στο ΓΕΕΦ, όπου θα πραγματοποιηθούν και οι συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Ya`alon θα επισκεφθεί, στη συνέχεια, το Στρατόπεδο Αντιστράτηγου Βασιλείου Καποτά στη Λευκωσία, όπου θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια Μνημείου Φιλίας Κύπρου-Ισραήλ. Το Μνημείο ανεγέρθη ως ένδειξη τιμής προς τα παιδιά των επιζώντων του Ολοκαυτώματος, για τους οποίους η Κύπρος έγινε τόπος διέλευσης για την επάνοδο τους στο Ισραήλ.

Κατά την επίσκεψή του, ο Ισραηλινός Υπουργός Άμυνας θα γίνει, επίσης, δεκτός από τον Προεδρεύοντα της Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκη Ομήρου.

Επίσης, θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης στη Λάρνακα, όπου θα τύχει ενημέρωσης για το έργο του Κέντρου ενώ θα επισκεφθεί και τα Φυλακισμένα Μνήματα, όπου θα καταθέσει στεφάνι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top