ΕΛΛΑΔΑ

Τρόϊκα: «Αν δεν δουλέψετε δεν ερχόμαστε ξανά...»

Τρόϊκα: «Αν δεν δουλέψετε δεν ερχόμαστε ξανά...»

Δεν μεταβαίνουν οι επικεφαλής της τρόικας στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα, ούτε πρέπει να θεωρείται αυτονόητο ότι θα μεταβούν αν δεν προχωρήσει η διαπραγμάτευση.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, θα πιάσουν πρώτα δουλειά μια σειρά από τεχνικά κλιμάκια, ώστε να διευκολύνουν τη συμφωνία. Αυτό επιβεβαίωσε σήμερα η Κομισιόν από τις Βρυξέλλες.

Τόσο ο επικεφαλής Μ. Σχοινάς, όσο και η αρμόδια εκπρόσωπος της Κομισιόν Α. Μπράντχαρτ διέψευσαν ότι οι επικεφαλής της τρόικας θα επιστρέψουν στην Αθήνα ή ότι γνωρίζουν ότι κάτι για το θέμα, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις της εκπροσώπου της ελληνικής κυβέρνησης από την Αθήνα.

Η Κομισιόν επιβεβαίωσε ότι χρειάζεται δουλειά και ο λόγος που επιστρέφουν τα κλιμάκια, είναι ακριβώς για γίνει αυτή η δουλειά - απαραίτητη για την όποια επιστροφή των επικεφαλής.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Δέκα τρεις μετανάστες - μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά - βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, επιπλέον των 14 που εδώ και δύο εβδομάδες, φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή μεταξύ Αγλαντζιάς και Γερίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top