Αποκάλυψη κούκλας κυπριακής tv «Ήμουν πολλά χρόνια σε δεσμό με έναν άνδρα δεσμευμένο...»(VIDEO)

Αποκάλυψη κούκλας κυπριακής tv «Ήμουν πολλά χρόνια σε δεσμό με έναν άνδρα δεσμευμένο...»(VIDEO)

Με αυθορμητισμό και ειλικρίνεια μίλησε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους για τα προσωπικά της...

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, η κριτής του DanSing 5 μίλησε στην κυπριακή εκπομπή «Για Σένα» και στην Χριστιάνα Αριστοτέλους και προέβη σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. 

«Ήμουν πολλά χρόνια σε δεσμό με έναν άνδρα δεσμευμένο, τον οποίο όταν γνώρισα δεν το ήξερα. Μου το κράτησε μυστικό. Το ανακάλυψα αφού είχα ερωτευτεί πολύ. Και μετά άρχισα το παραμύθι, φεύγω δεν φεύγω, θα φύγω, θα την αφήσω. Κάποια στιγμή έφυγε ο άνθρωπος...» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι πράγματα. Είμαι ερωτευμένη, αλλά είμαι στη φάση ζωής που πρέπει να αποφασίσω εάν στον τομέα αυτό πρέπει να προσχωρήσω, να κάνω μια οικογένεια κτλ είναι ξεκάθαρο, είμαι 43 ετών, και δεν μπορώ να το κάνω στις συνθήκες που είμαι αυτή τη στιγμή ή θα αφήσω τη ζωή να με πάει, δεν ξέρω...»



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE