Θλίψη ΠτΔ για θάνατο Κώστα Γαβριηλίδη: «Μέσα από τη δράση του, άνοιξε δρόμους συζήτησης και κατανόησης σε ζητήματα που αφορούν τον άνθρωπο»
Βαθιά η θλίψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη για τον θάνατου του Κώστα Γαβριηλίδη.

Μέλος «εγκληματικής ομάδας», σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είναι ο συντάκτης του άρθρου «η Google ρίχνει τον Τσίπρα», που αναδημοσίευσε το left.gr από το sofokleousin.gr.
Πρόκειται για τον Παναγιώτη Μαυρίκο, εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» και τους Παναγιώτη Μουσά και Χρήστο Φράγκο. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως ο τελευταίος υπέγραφε το θέμα που ανέδειξε σήμερα το left.gr σχετικά με τον ρόλο της google... για να πέσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!
Συγκεκριμένα κατηγορούσε την εταιρία για «συνεργασία» με τις μεγαλύτερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες της χώρας, προκειμένου να ρίξουν από την εξουσία τον Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με τη «λογική» του άρθρου του η google προωθούσε αντικυβερνητικά άρθρα!
Οι έρευνες του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών συνεχίζονται. Η Ασφάλεια Αττικής κάνει λόγο εγκληματική ομάδα που διέπραττε εκβιάσεις σε βάρος ΔΕΚΟ, πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




