Αρχίζουν οι συζητήσεις στην Βουλή για “CYTA Ltd”

Αρχίζουν οι συζητήσεις στην Βουλή για “CYTA Ltd”

Στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής και στην παρουσία του Υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη αρχίζει η συζήτηση του νομοσχεδίου για τη δημιουργία εταιρείας ιδιωτικού δικαίου η οποία θα φέρει το όνομα “CYTA Ltd”.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο στην εταιρεία θα μεταφερθούν τα περιουσιακά στοιχεία της CYTA ώστε να εξευρεθεί στρατηγικός επενδυτής, όπως επίσης και οι τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης αντιτίθενται στο εν λόγω νομοσχέδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE