Video: Έβγαλαν τα ρούχα τους για την... οδική ασφάλεια!

Video: Έβγαλαν τα ρούχα τους για την... οδική ασφάλεια!

Ένα πρωτοποριακό τρόπο σκέφτηκαν Ρώσοι ακτιβιστές για να προωθήσουν την οδική ασφάλεια και συγκεκριμένα τη συμμόρφωση οδηγών στα όρια ταχύτητας. Σέξι τρόπο.

Αφού λοιπόν τα μέλη της οργάνωσης “Auto Run” είδαν πως η παραδοσιακές προσπάθειες τους δεν απέδιδαν καρπούς, έβαλαν λοιπόν γοητευτικές παρουσίες με σέξι εσώρουχα και γυμνά στήθη σε δημόσια θέα, να κρατούν ταμπέλες με τα όρια ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο M7.

Αυτό στην περιοχή Βολοντάρσκι όπου ουδείς συμμορφωνόταν με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, μειώνοντας ταχύτητα κατά τη διέλευση από τη κατοικημένη αυτή περιοχή. Οι… ακτιβίστριες λοιπόν, τόνιζαν με τον τρόπο τους στους οδηγούς τα όρια ταχύτητας των 60 και 40 km/h. Μάλιστα, όπως αναφέρει το carscoops επικαλούμενο το ρωσικό kp.ru, έστω και για τους… λάθος λόγους, οι οδηγοί εκείνη την ημέρα συμμορφώθηκαν στη σήμανση για τα όρια ταχύτητας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE