ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε στενό κλοιό τα παράνομα υποστατικά τζόγου – «Φρουρούνται» από Αστυνομικούς όλο το 24ωρο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε στενό κλοιό τα παράνομα υποστατικά τζόγου – «Φρουρούνται» από Αστυνομικούς όλο το 24ωρο

Υπό στενή παρακολούθηση τα παράνομα υποστατικά τζόγου και κυβείας εδώ και μέρες στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας, ToThemaOnline, εδώ και λίγες ημέρες η Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, έχει θέσει σχέδιο δράσης για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου και της κυβείας.

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, 5 με 6 υποστατικά έχουν τεθεί υπό στενό κλοιό παρακολούθησης με σκοπό την πάταξη του παράνομου τζόγου.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση έδωσε ρητές οδηγίες στα μέλη της, να βρίσκονται νυχθημερόν έξω από τις εισόδους των συγκεκριμένων υποστατικών, ελέγχοντας και αποτρέποντας τον οποιοδήποτε να τζογάρει.

Να σημειωθεί πως από τα 35 παράνομα υποστατικά που υπήρχαν στη Λεμεσό, αυτή την στιγμή έχουν μείνει μόνο έξι.

Συντονισμένες έρευνες πραγματοποιούνται και στα διάφορα υποστατικά που διαθέτουν το τυχερό παιχνίδι τόμπολας.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE