ΒΙΝΤΕΟ: Οι ανέμελες στιγμές του Παντελίδη λίγο πριν το τραγικό δυστύχημα

ΒΙΝΤΕΟ: Οι ανέμελες στιγμές του Παντελίδη λίγο πριν το τραγικό δυστύχημα

Μετά την τελευταία πρόβα του στο μαγαζί για την πρεμιέρα της Παρασκευής, φαίνεται να διασκεδάζει σε κλαμπ μαζί με δύο καλούς του φίλους

Ένα βίντεο μόλις λίγων δευτερολέπτων κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο και στα social media από χθες και απεικονίζει, όπως υποστηρίζεται, τον Παντελή Παντελίδη, λίγες ώρες πριν το τροχαίο που του στέρησε τη ζωή. 

Σε αυτό απεικονίζεται ο αδικοχαμένος τραγουδιστής, μετά την τελευταία του πρόβα, να διασκεδάζει μαζί με δύο φίλους του και να περνάει χαλαρές και ευχάριστες στιγμές.

Αμέσως μετά, φαίνεται πως ο Παντελής συνάντησε τις δύο φίλες του, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου, και συνέχισε τη βραδιά με την τραγική, δυστυχώς κατάληξη, που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. 

Το βίντεο ανέβηκε στο Facebook το Σάββατο (20/02), από φίλο του τραγουδιστή, με το όνομα Κριστιάνο, ο οποίος έγραψε στη λεζάντα του: «Τελευταία έξοδος φιλαράκι μου πριν την πρεμιέρα σου»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ» - Κώστας Κληρίδης: «Θα παραθέσω αν χρειαστεί όποια στοιχεία περιήλθαν εις γνώση μου»

Υπόθεση «Σάντυ» - Κώστας Κληρίδης: «Θα παραθέσω αν χρειαστεί όποια στοιχεία περιήλθαν εις γνώση μου»

Τα όποια περιορισμένα στοιχεία περιήλθαν σε γνώση του μετά την αφυπηρέτηση του θα τα παραθέσει, αν χρειαστεί, εκεί όπου πρέπει με "κάθε υπευθυνότητα", αναφέρει ο τέως Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Κώστας Κληρίδης.