Εμπρησμός τεμένους σε χωριό της Λευκωσίας - Καταδικάζει η Κυβέρνηση

Εμπρησμός τεμένους σε χωριό της Λευκωσίας - Καταδικάζει η Κυβέρνηση

Εμπρησμός του Τεμένους στο χωριό Δένεια, τραβάει την προσοχή της Κυβέρνησης, η οποία σχολιάζει έντονα και καταδικάζει την ενέργεια.

«Τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες, από όπου και αν προέρχονται και σε όποιες σκοπιμότητες αποσκοπούν, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να δημιουργήσουν προβλήματα στις προσπάθειες για τερματισμό της κατοχής και επανένωσης της πατρίδας μας», αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση.

Προστίθεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε οδηγίες προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό της Αστυνομίας για την ταχύτερη δυνατή  διαλεύκανση της υπόθεσης, καθώς επίσης προς τον Υπουργό Εσωτερικών για άμεση επιδιόρθωση των ζημιών που προκλήθηκαν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE