«Αγοράκι μου σε είδα σήμερα κοιμόσουν βαριά» - Τα σπαρακτικά λόγια του κολλητού του Παντελίδη

«Αγοράκι μου σε είδα σήμερα κοιμόσουν βαριά» - Τα σπαρακτικά λόγια του κολλητού του Παντελίδη

Δύσκολες ώρες για τους καρδιακούς φίλους του δημοφιλούς τραγουδιστή Παντελή Παντελή. Ένας εξ αυτών γράφει σπαρακτικά λόγια στο διαδίκτυο.

Δεν το χωράει ο νους ότι έφυγε από τη ζωή ο Παντελής Παντελίδης, τόσο νωρίς και ξαφνικά. Το πανελλήνιο είναι συγκλονισμένο. Τις πιο δραματικές ώρες ωστόσο περνούν οι δικοί του άνθρωποι. Η μανούλα του, ο πατέρας του, τα δυο του αδέλφια και οι καρδιακοί του φίλοι.

Το βράδυ της Παρασκευής, (19/2) ο φίλος του Παναγιώτης, αφού πέρασε όλο το απόγευμα στο σπίτι του Παντελή δίπλα από το φέρετρο του, έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Στο σπίτι του έφθασε ο Παντελίδης σε λευκό φέρετρο – Λαοθάλασσα ο κόσμος (VIDEO) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE