ΤΡΑΓΙΚΟ! Μωρό δελφίνι καταδικάστηκε σε θάνατο για selfies... (VIDEO)

ΤΡΑΓΙΚΟ! Μωρό δελφίνι καταδικάστηκε σε θάνατο για selfies... (VIDEO)

Ένα μωρό δελφίνι μεταφέρεται από το πλήθος εκτός νερού σε παραλία της Αργεντινής και γίνεται πρωταγωνιστής για selfies ενώ την ίδια ώρα καταδικάζεται σε θάνατο κάτω από τον καυτό ήλιο.

Τις τελευταίες στιγμές του δελφινιού κατέγραψε και έδωσε στη δημοσιότητα ο Hernan Coria στο παραλιακό θέρετρο της Santa Teresita, ο οποίος περιγράφει πώς το πλήθος το περιέφερε σαν τρόπαιο και το τραβούσε φωτογραφίες.    

Λίγο μετά, το θηλαστικό πέθανε από αφυδάτωση και το κοινό έχασε το ενδιαφέρον του, αλλά οι φωτογραφίες αυτές έχουν εξοργίσει τις φιλοζωικές οι οποίες καταδίκασαν το περιστατικό.

To μικρό δελφίνι βρέθηκε πολύ κοντά στην ακτή, ανάμεσα στους λουόμενος και κάποιος από αυτούς το αιχμαλώτισε για να κάνει επίδειξη.      

Το Ίδρυμα Άγριας Ζωής στην Αργεντινή δημοσίευσε  έκκληση με την οποία ζητά από όλους τους λουόμενους που εντοπίζουν κάποιο δελφίνι ή άλλο θαλάσσιο πλάσμα να μην το βγάζουν στην ακτή και να το αφήνουν ήσυχο στο νερό. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπίωτης: «Η Κύπρος καλωσορίζει προσπάθειες των ΗΠΑ, σταθερή η υποστήριξη Ουκρανίας»

Λετυμπίωτης: «Η Κύπρος καλωσορίζει προσπάθειες των ΗΠΑ, σταθερή η υποστήριξη Ουκρανίας»

Η Κύπρος καλωσορίζει τις μεσολαβητικές προσπάθειες των ΗΠΑ προς επίτευξη βιώσιμης ειρήνης, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και τη βούληση της Ουκρανίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι παραμένει η σταθερή υποστήριξη στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE