ΚΥΠΡΟΣ: Δυο τροχαία – Κτύπησαν πεζή και έμειναν από λάστιχο

ΚΥΠΡΟΣ: Δυο τροχαία – Κτύπησαν πεζή και έμειναν από λάστιχο

Δυο τροχαία την ίδια μέρα σημειώθηκαν, την Παρασκευή, 19/2.

Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι στη Λάρνακα. Γυναίκα κτυπήθηκε από όχημα, ενώ διασταύρωνε διάβαση πεζών, κοντά στο γήπεδο «Αμμόχωστος»»

Μερικές ώρες αργότερα νέο τροχαίο σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, κοντά στο Ζύγι.

Οδηγός, περίπου 50 χρόνων, με συνοδηγό γυναίκα, ενώ οδηγούσε με κατεύθυνση τη Λευκωσία, είχε να αντιμετωπίσει τεχνική βλάβη. Το λάστιχο του οχήματος του έσκασε και ενώ ελάττωσε ταχύτητα για να σταθμεύσει στη λωρίδα ασφαλείας, όχημα που ακολουθήσει τους κτύπησε στο πίσω μέρος.

Από την σύγκρουση οι επιβαίνοντες του οχήματος τραυματίστηκαν ελαφριά και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για προληπτικούς λόγους.

Η πεζή όπως πληροφορούμαστε είναι επίσης καλά στην υγεία της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE