Μητέρα Μυρσίνης «Ευτυχώς το χέρι και το πόδι έχουν σωθεί! Για τον Παντελή τι να πω…»

Μητέρα Μυρσίνης «Ευτυχώς το χέρι και το πόδι έχουν σωθεί! Για τον Παντελή τι να πω…»

Η 30χρονη μητέρα της συνεπιβάτη του Παντελή στο μοιραίο αυτοκίνητο όταν τελείωσε το χειρουργείο

«Εγώ είδα στο facebook ότι είχε τροχαίο ο Παντελίδης…».

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η μητέρα της 30χρονης κοπέλας, που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα που είχε ο Παντελής Παντελίδης. Ανέφερε αρχικά το πώς έμαθε για το συμβάν, ενώ μετά το χειρουργείο, αποκάλυψε πως ευτυχώς το χέρι και το πόδι της κόρης της, σώθηκαν. 


«Εγώ το είδα στο facebook ότι είχε τροχαίο ο Παντελίδης και ότι είχε και δύο κοπέλες μαζί του. Επειδή ήταν φίλοι με την κόρη μου, τρώγανε, βγαίνανε, είχαν καλές σχέσεις, λέω “έχει πλάκα να ήταν μαζί”. Για τον Παντελή τι να πω… Συλλυπητήρια στην οικογένειά του», είπε η μητέρα της 30χρονης, όταν πήγε στο νοσοκομείο, ενώ όταν τελείωσε το χειρουργείο, είπε: «Καλά είναι, καλά πήγε το χειρουργείο. Είναι κρίσιμες οι επόμενες ώρες, αλλά μέχρι στιγμής είναι σταθερή η κατάσταση. Το έχουν χειρουργήσει το παιδί στο θώρακα, στο πόδι και στο χέρι. Στην εντατική είναι. Ευτυχώς το χέρι και το πόδι έχουν σωθεί». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.